Pakketdiensten

Alles over onze pakketdiensten, verzendmogelijkheden en voordelige tarieven.

 

Pakketdiensten van Fulfilment@work

Bent u op zoek naar een betrouwbare en voordelige verzendpartner voor uw pakketten? Fulfilment@Work is gespecialiseerd in het verzenden van pakketten voor bedrijven binnen het MKB. Wij bieden verzending aan met gerenommeerde verzend partners zoals DHL, PostNL, GLS, DPD en veel meer.

Meld u aan via onderstaande link om gelijk van start te gaan met het verzenden van uw pakketten. Twijfelt u nog? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u op weg.

Pakketverzending voor webshops

Ook voor webshops en e-commerce bedrijven bied Fulfilment@Work logistieke oplossingen. In samenwerking met ShopsUnited bieden wij een verzend applicatie aan die gemakkelijk geïntegreerd kan worden met uw webshop. De verzending voor webshops is altijd inclusief koppelingen en Track&Trace systemen voor de beste service naar uw klanten

Pakketverzending in binnen- en buitenland

Of u nou alleen pakketten verstuurd binnen Nederland of ook internationaal, geen probleem! Fulfilment@Work biedt vele mogelijkheden aan voor zowel binnenlandse als buitenlandse pakketdiensten tegen een voordelig tarief.