Over ons

Logisitieke experts

Fulfilment@Work

Fulfilment@work is er speciaal voor webshops en bedrijven binnen het MKB. De kleine webshops, lokale internet bedrijven, start ups en scale ups! Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak van pakketverzending, logistiek en fulfilment haalt u een vakkundige partner in huis. Door middel van korte lijntjes en een persoonlijke insteek brengen wij iets extra’s bij uw bedrijf.

Heeft u logistieke vraagstukken? Heeft u een complex project voor uw bedrijf? Wij helpen u graag verder en gaan samen kijken naar de mogelijkheden.

pakketdiensten

Fulfilment en meer

Door een toename van het aantal webshops en de opkomst van e-commerce neemt de vraag naar pakketverzending enorm toe. Hoe verzendt u nou zo goedkoop en efficiënt mogelijk uw producten naar de klant? Met scherpe verzend tarieven en de nieuwste technologische oplossingen helpen wij bedrijven binnen het MKB met de juiste logistieke oplossingen! 

 

Logistiek specialisten

Als logistiek specialisten bieden wij net iets meer dan u gewend bent. Met een breed netwerk binnen de logistieke wereld is geen vraagstuk ons te gek. Zo is Fulfilment@work gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • Fulfilment
  • Pakketverzendingen naar binnen- en buitenland
  • Mailings en drukwerk
  • Speciaal logistiek vervoer (Waardetransport, groot transport etc.)
  • Logistiek adviseur
Over Fulfilmentatwork